Aiala Jatetxea

Fa poc vam anar al restaurant Aiala de Zarautz. És l’escola-restaurant del cuiner Karlos Arguiñano. Aquí els/les alumnes aprenen com funciona un restaurant: la cuina, la sala, el servei del día…

Hace poco fuimos al restaurante Aiala de Zarautz. Es la escuela-restaurante del cocinero Karlos Arguiñano. Aquí los/as alumnos/as aprenden cómo funciona un restaurante: la cocina, la sala, el servicio del día …

Vam anar a principi de curs així que pensàbem que potser no acabaría de estar al nivell que s’espera  però ens vam equivocar. Només entrar ens va agradar molt la sala: taules grans però amb espai suficient entre elles, la cuina es pot veure des de la taula (no és oberta però té un vidre que et permet veure com els/les ensenyen), els color son molt càlids…

Fuimos a principio de curso así que pensabamos que quizás no acabaría de estar al nivel que se espera pero nos equivocamos. Sólo entrar nos gustó mucho la sala: mesas grandes pero con espacio suficiente entre ellas, la cocina se puede ver desde la mesa (no es abierta pero tiene un cristal que te permite ver cómo los / las enseñan), los color son muy cálidos …

Per començar, mentres miràvem el menú, ens van portar un aperitiu. El menú està molt bé ja que tens bastantes opcions per escollir de primer, segon i postre. Vam demanar de primer arròs negre i una amanida amb formatge de cabra. De segon mandonguilles amb xips de patates de colors i magret d’ànec amb salsa de castanyes. De postres pastís de formatge i mil fulles de crema. Vam flipar bastant de que alguns dels plats estàven elaborats amb les tècniques vanguardistes actuals.

Para empezar, mientras mirábamos el menú, nos trajeron un aperitivo. El menú está muy bien ya que tienes bastantes opciones para escoger de primero, segundo y postre. Pedimos de primero arroz negro y una ensalada con queso de cabra. De segundo albóndigas con chips de patatas de colores y magret de pato con salsa de castañas. De postre tarta de queso y mil hojas de crema. Flipamos bastante de que algunos de los platos estaban elaborados con las técnicas vanguardistas actuales.

Si sent el principi de curs tenien tant nivell, ¡com serà l’últim dia de classe!

Si siendo el principio de curso tenían tanto nivel, ¡cómo será el último día de clase!

 

 

 

 

 

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