Aquest any, amb el grup de l’euskaltegi, vam decidir que el fi de curs ho havíem de celebrar a lo gran! Així que durant el curs hem estat estalviat (una mica) per anar al restaurant Fagollaga; situat al barri d’Ereñozu (Hernani).
Este año, con el grupo del euskaltegi, decidimos que el fin de curso debíamos celebrarlo a lo grande! Así que durante el curso hemos sido ahorrando (algo) para ir al restaurante Fagollaga; situado en el barrio de Ereñozu (Hernani).
Ens van preparar un menú degustació per l’ocasió; on vam poder provar, entre altres coses, un bombó farcit d’emulsió de bacallà i tomàquet que un cop a la boca havies de mossegar-lo per a que fes l’efecte d’explosió. Molt curiós!
Nos prepararon un menú degustación para la ocasión; donde pudimos probar, entre otras cosas, un bombón relleno de emulsión de bacalao y tomate que una vez en la boca tenías que morderlo para que hiciera el efecto de explosión . ¡Muy curioso!
La veritat és que ens van encantar tots els plats i les cambreres van ser molt amables i atentes amb nosaltres. Cada cop que la copa estava buida ens servien més beguda i quan portàven els plats ens explicàven que teníem davant i com s’havía elaborat.
La verdad es que nos encantaron todos los platos y las camareras fueron muy amables y atentas con nosotros. Cada vez que la copa estaba vacía nos servían más bebida y cuando traían los platos nos contaban que teníamos delante y como se había elaborado.
Al final de la nit, va venir a la taula el chef Ixak Salaberria per saber si tot havía estat del nostre gust, un detall que ens va agradar molt.
Al final de la noche, vino a la mesa el chef Ixaka Salaberria para saber si todo había sido de nuestro gusto, un detalle que nos gustó mucho.
Una experiència molt agradable.
Una experiencia muy agradable.
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